Puukorisista vaunuista teräskorisiin - Auvinen, Jari (2017)
Kandidaatin tutkielma käsittelee Valtion rautateiden Pasilan konepajalla tuotannossa olevien puukoristen henkilövaunujen tuotannon vuosina 1912-1959. Lisäksi tutkielma keskittyy vaunukaluston säilyneisyyteen, kansalliseen rautatiekulttuuriperintöön sekä museoliikenteen suomiin mahdollisuuksiin.