Tutkimus kirjoittamisen tilan luomisesta : subjunktiivi, flow, rituaali ja habitaatti - Rings, Nasti (2017)
Tutkin luovan kirjoittamisen tilan luomista. Hahmotan, mistä tekijöistä se muodostuu ja millaisessa suhteessa nämä osatekijät ovat toisiinsa. Erityisen kiinnostunut olen siitä, millainen on pitkään jatkunut luovan kirjoittamisen tila erään tarinan osalta, ja millä tavoin pitkäaikaisuus ja jatkuvuus ovat vaikuttaneet tuohon tilaan. Pro gradu -tutkielmani on autoetnografinen tapaustutkimus ja aineistona toimii työskentelypäiväkirjani, jota pidin vuoden ajan pitkään kirjoittamani tarinan parissa työskentelystä tätä tutkielmaa varten.