Relationaalinen dialektiikka työyhteisön vertaissuhteissa - Hämäläinen, Milla (2017)
Tässä maisterintutkielmassa tarkasteltiin relationaalisen dialektiikan teoriaa ja analysoitiin sen sovellusmahdollisuuksia työyhteisöjen vuorovaikutussuhteiden tutkimukseen. Tutkielman tavoitteena oli kuvata, analysoida ja arvioida relationaalisen dialektiikan teoriaa ja sen soveltuvuutta työyhteisön vertaissuhteiden tutkimiseen.