Uusi tapa rahoittaa journalismia : joukkorahoituspalvelu Rapport - Hirvinen, Helena (2017)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena on selvittää, miten journalismin joukkorahoitus toimi Suomessa vuonna 2014, ja millaisia kokemuksia toimittajilla journalismin joukkorahoituksesta oli. Tutkimusaiheeni valintaan vaikutti keskeisesti se, että joukkorahoitus on todettu toimivaksi monissa luovien alojen projekteissa, mutta sen soveltuvuutta journalismiin ei Suomessa ole tutkittu. Kansainvälisiä esimerkkejä sen sijaan on useita.