Selkokielen erityispiirteet kirjoittajan näkökulmasta - Niinistö-Samela, Seija (2016)
Tutkielma käsittelee selkokielen erityispiirteitä kirjoittajan näkökulmasta. Kirjoittajan on huomiotava selkokielen kohderyhmät ja noudatettava tiettyjä selkokieleen liittyviä periaatteita omassa kirjoitustyössä. Tutkielma kuvaa myös kirjoittajan omia kokemuksia selkokirjoittamisesta.