Kolmiportainen tuki varhaiskasvatuksen ja koulun nivelvaiheessa - Leskinen, Paula (2017)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää kolmiportaisen tuen ja inkluusion toteutumista tehostettua tai erityistä tukea saavan lapsen nivelvaiheessa varhaiskasvatuksesta alkuopetukseen. Lisäksi tutkimuksessa tarkasteltiin ammatti-ihmisten näkemyksiä monitahoisesta yhteistyöstä lapsen nivelvaiheessa.