Nuorten urheilijoiden kokemuksia elämäntapojen merkityksestä terveyteen - Kohonen, Ann-Mari (2017)
Kilpaurheilua harrastavien nuorten kokemuksia urheilusta ja terveydestä sekä niiden välisistä yhteyksistä. Ann-Mari Kohonen. Kasvatustieteen pro -gradu tutkielma. Jyväskylän yliopisto, Opettajankoulutuslaitos, 2017, 84 sivua, 4 liitettä.