Trollaaminen ja sen vaikutukset Facebookissa - Kokko, Henry (2017)
Trollaaminen on aktiviteetti, mitä tapahtuu sosiaalisessa mediassa ja se yhidstetään pääosin haitalliseen toimintaan. Suurinosa trollauksesta tapahtuu anonymiteetin turvin, mutta joskus trolli saattaa toimia myös omalla identiteetillään. Trollauksen vaikutukset uhriin voivat vaihdella lievistä ärsytyksen tunteista paljon vakavampiin vaikutuksiin, kuten itsensä vahingoittamiseen tai itsemurhaan.