Työyhteisön vuorovaikutus kasvuyrityksessä : tapaustutkimus Naturvention - Jukkala, Helmi (2017)
Tämän pro gradu -tutkielman tavoitteena oli ymmärtää työyhteisön vuorovaikutusta kasvuyrityksessä. Tutkielmassa tarkasteltiin työyhteisön jäsenten käsityksiä vuorovaikutuksesta heidän omassa työyhteisössään, joka oli osa kasvuyritystä. Tutkielma toteutettiin laadullisena tutkimuksena ja aineisto kerättiin teemahaastattelun keinoin haastattelemalla yhdeksää työyhteisön jäsentä. Tutkielmamenetelmänä oli tapaustutkimus, jossa tutkimuskohteena oli keskisuomalainen kasvuyritys nimeltään Naturvention. Työn tarkoituksena oli tuottaa tietoa uudenlaisten työyhteisöjen vuorovaikutuksesta.