Tieto- ja viestintäteknologia osana musiikinopetusta - Salmela, Samuli (2017)
Kandidaatintutkielmassani tutkin tieto- ja viestintäteknologian käyttöä ja asemaa musiikinopetuksessa sekä yleisesti peruskoulussa. Tutkimukseni pääkysymyksiä ovat, miksi teknologiaa tulisi käyttää opetuksessa, mitä hyötyä tai haittaa teknologian käytöstä voi olla, miten teknologian asema on muuttunut viime vuosikymmeninä ja mikä teknologian rooli opetuksessa voisi olla tulevaisuudessa.