Ikääntyneiden moniammatillisen kotikuntoutuksen merkityksiä työntekijöille - Jokiranta, Laura (2017)
Laura Jokiranta (2017). Ikääntyneiden moniammatillisen kotikuntoutuksen merkityksiä työn-tekijöille. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, Fysioterapian pro gradu-tutkielma, 50 s., 2 liitettä.