Musiikin semioottiset rakenteet ja merkitykset Final Fantasy VI -konsolipelissä - Lehmuskero, Helena (2017)
Final Fantasy VI on fantasia- ja roolipelien kategoriaan sijoittuva konsolipeli, jonka musiikki tunnetaan emotionaalisesta ja pelin narratiivia korostavista ja värittävistä teemoista sekä johtoaiheista, joilla kuvataan pelihahmojen karaktääristä luonnetta. Pelin musiikki koostuu tutkielmassa analysoitavista pelihahmojen, tapahtumapaikkojen, taistelutilanteiden sekä erilaisten välinäytösten teemoista.