Liikunta arjen voimavarana : monikkoäitien kuvauksia kehosta liikunnan aikana - Melin, Katri (2017)
Melin, K. 2017. Liikunta arjen voimavarana – monikkoäitien kuvauksia kehosta liikunnan aikana, Liikuntatieteiden laitos, Jyväskylän yliopisto, Terveyskasvatuksen pro gradu -tutkielma, 21 s., 6 liitettä.