Pienyritysten tilintarkastusta koskeva sääntely : tilintarkastajien kokemuksia ISA-standardien käytöstä - Pihala, Satu (2017)
Tilintarkastuksen kansainvälisen sääntely-ympäristön kehitys ja harmonisointi on nostanut kansainvälisten tilintarkastusstandardien, ISA-standardien merkitystä. Niiden käyttöä velvoitetaan osana hyvää tilintarkastustapaa myös pienyritysten tilintarkastuksissa Suomessa. Standardit on kehitetty suurten yritysten tilintarkastuksen sääntelyä varten, mikä asettaa niiden noudattamiselle pienyritysten tilintarkastuksessa haasteita.