"Ei orgasmi kolahda kuin limupullo automaatista" : seksuaalisuuden ilmentymiä Bees & Honey palstalla 1974-1993 - Hänninen, Reetta (2017)
Tutkielmassa tarkastellaan Suosikki-lehdessä ilmestyneen Bees & Honey -palstalle lähetettyjä seksuaaliterveydellisiä kysymyksiä sekä niissä tapahtuneita muutoksia 1974-1993. Suosikki oli aikansa suosituin nuorten lehti ja sillä ilmestynyt Bees & Honey -palsta Suomessa ensimmäisiä nuorille suunnattuja lääkäripalstoja, jonne nuoret saattoivat anonyymisti lähettää kysymyksiä liittyen terveydellisiin asioihin. Palsta ei ollut erityisesti seksuaaliterveydellisille kysymyksille tarkoitettu, vaikkakin sen 1985 muuttunut nimi ”Bees & Honey” saattaa siltä kuulostaakin. Olen kuitenkin rajannut tutkimukseni koskettamaan ainoastaan ”yhdyntään” liittyviä kysymyksiä. Analyysitapana olen soveltanut aineistolähtöistä sisällönanalyysiä, jonka avulla olen vastannut tutkimuskysymykseeni ja eritellyt aineistoani.