Havainnointi ja päätöksenteko naissalibandynpelaajilla - Laaksonen, Aino-Maija (2017)
Laaksonen, Aino-Maija. 2017. Havainnointi ja päätöksenteko naissalibandynpelaajilla. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, 77 s.