Teaching specialised vocabulary in a communicative way - Kukkonen, Timo-Jaakko (2017)
Työn tarkoituksena on tutkia ammatillisen erikoissanaston opettamisen kysymyksiä tavoitteena laatia sopivaa opetusmateriaalia intensiivikurssille, joka on tarkoitus pitää Ikean myyntihenkilökunnalle. Sanaston opettamisen lisäksi kurssin toisena ja yhtä tärkeänä tavoitteena on parantaa työntekijöiden englannin kielen puheen sujuvuutta ja sitä kautta itseluottamusta käyttää englantia työssä.