Näkyvää ja kestävää vuorovaikutusta : vuorovaikutusteknologian tarjoamia mahdollisuuksia työyhteisöviestintään - Kujala, Laura; Yli-Knuuttila, Helmi (2017)
Tämän pro gradu -tutkielman kokonaistavoitteena on syventää ymmärrystä ja lisätä asiantuntemusta teknologiavälitteisestä vuorovaikutuksesta työyhteisöviestinnässä. Tässä tutkielmassa pyritään myös kehittämään uutta tietoa yhteisöllisistä työtavoista. Tutkielma on muodoltaan monimuotogradu, joka koostuu johdannon sekä päätännön lisäksi kahdesta osioista. Nämä osiot ovat työnäyte ja narratiivinen kirjallisuuskatsaus. Työnäyte on globaalin yrityksen työyhteisöviestinnän tarpeisiin tuotettu videoviestinnän ohjeistus. Työnäytteeseen kuuluu myös projektisuunnitelma ja projektin toteutuksen kuvaus. Projektin toteutuksessa perustellaan teoreettisesti ja arvioidaan työnäytteeseen tehtyjä valintoja. Narratiivisessa kirjallisuuskatsauksessa puolestaan tarkastellaan yrityksen sosiaalista mediaa.