Kybersodan analysointia - Jääskeläinen, Susanna (2017)
Tämä tutkielma on kirjallisuuskatsaus, johon lähteinä on käytetty pääasiassa tieteellisiä artikkeleita ja kirjoja. Tutkielman tarkoituksena on perehtyä kybersodan käsitteeseen ja sen käyttötapoihin sekä siihen, onko kybersotaa olemassa. Käsitteen moderniuden johdosta sen määritelmät eroavat tutkijasta ja lähteestä riippuen huomattavasti toisistaan, mutta tutkielmaan onnistuttiin löytämään suhteellisen kattava kuva kybersodasta.