Liikuntaopo tukemassa inaktiivisten tyttöjen liikunnan lisäämistä - Saraste, Natalia; Soronen, Elisa (2017)
Natalia Saraste ja Elisa Soronen (2017). Liikuntaopo tukemassa inaktiivisten tyttöjen liikunnan lisäämistä. Liikuntakasvatuksen laitos, Jyväskylän yliopisto. Liikuntapedagogiikan pro gradu -tutkielma, 110 s., 5 liitettä.