Sateenkaariperheessä kasvaneiden kertomuksia lapsuudestaan - Salow, Tanja (2017)
Tämä laadullinen tutkimus käsittelee sateenkaariperheissä kasvaneiden kertomuksia lapsuudestaan. Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää, millaisia kertomuksia sateenkaariperheessä kasvamisesta kerrotaan sekä millaisia merkittäviä tunteita ja tapahtumia näihin kertomuksiin liitetään. Tutkimus pyrkii tuottamaan tietoa perheiden kanssa työskenteleville ammattilaisille sekä tuomaan sateenkaariperheiden lasten puheenvuoroja yhteiskunnalliseen keskusteluun.