Iäkkäiden ihmisten elinpiiri ja tyydyttymätön liikunnantarve - Väihkönen, Laura (2017)
Väihkönen, L. 2017. Iäkkäiden ihmisten elinpiiri ja tyydyttymätön liikunnantarve. Liikunta-tieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, gerontologian ja kansanterveyden pro gradu -tutkielma, 34 s.