Tietotekniikka kouluissa - Simola, Laura (2017)
Tieto- ja viestintätekniikka on tullut opetussuunnitelmaan pysyvästi. Jokaisen koulun tulee integroida tietotekniikkaa muihin opetettaviin aineisiin, päästen vaadittuihin oppimistuloksiin. Tämän tutkimuksen on tarkoitus selvittää mikä on tieto- ja viestintäteknii-kan tilanne kouluissa tänä päivänä. Mistä lähdettiin ja kuinka päästiin tilanteeseen, joka nyt kouluissa vallitsee. Tutkimuksessa otetaan huomioon opettajien omia kokemuksia ja tunte-muksia, sekä kritiikki, jota tekniikan opetus on saanut yleisesti maailmalla.