Reprezentaciâ Suomenlinna: kak russkie turisty predstavlâût svoi vpečatleniâ ot kreposti Suomenlinna? - Häkkinen, Susanna (2017)
Suomenlinnan representaatio – kuinka venäläiset turistit arvioivat vaikutelmiaan Suomenlinnasta?