Suunnittelumallien hyödyntäminen tietoturvallisessa ohjelmistokehityksessä - Homanen, Mikko (2017)
Tietoturvasta on viime aikoina tullut entistäkin tärkeämpi osa-alue ohjelmistokehityksessä. Tietoturvan merkityksen kasvaessa tarvitaan menetelmiä, joilla tietoturva voidaan huomioida koko ohjelmistokehitysprosessin ajan. Suunnittelumallien käyttämistä on esitetty erääksi keinoksi ohjelmistojen tietoturvan parantamisessa. Tässä tutkielmassa tarkastellaan, kuinka suunnittelumalleja käyttämällä voidaan vaikuttaa ohjelmistojen tietoturvaan.