Engagement through content marketing in corporate blogs - Birkman, Henna (2017)
Ihmisten ja organisaatioiden käyttäytyminen verkossa muuttuu yhä enemmän staattisesta vuorovaikutteiseen. Yritysten on oltava tarkkana, sillä pitääkseen asiakkaansa tyytyväisenä, niiden on oltava saavutettavissa ja tunnuttava enenevissä määrin ystäviltä, tai vähintääkin inhimillisiltä. Monet yritykset hyödyntävät sisältömarkkinointia blogeissaan ja pyrkivät näin houkuttelemaan ja sitouttamaan asiakkaita. Tämä tutkielma pyrkii selvittämään millä tavoin yritykset koittavat blogeissaan sitouttaa asiakkaitaan ja millaisia parasosiaalisen vuorovaikutuksen keinoja yritysblogeista on tunnistettavissa.