Lähihoitajaopiskelijoiden tupakointi - Jokinen, Heidi (2017)
Jokinen, H. 2017. Lähihoitajaopiskelijoiden tupakointi. Liikuntatieteellinen tiedekunta. Terveyskasvatuksen Pro gradu – tutkielma, 47 s., 3 liitettä.