Opettajiin ja vanhempiin asennoituminen Ylen Koulukiusaamis-illassa - Hujala, Rosina (2017)
Tutkielmassani selvitän, miten opettajiin ja vanhempiin asennoidutaan Ylen A2-iltoihin kuuluvassa Koulukiusaamis-ilta-keskusteluohjelmassa. Tutkimuskysymykseni ovat 1) Miten opettajiin ja vanhempiin asen-noidutaan Ylen Koulukiusaamis-illassa, 2) Millaisia asemia opettajille ja vanhemmille tuotetaan asennoitu-valla kielenkäytöllä ja 3) millaisilla vuorovaikutuksen ja kielen keinoilla asennoitumista ja asemia tuotetaan.