Homoseksuaalisuuden representaatiot urheilujournalismissa 2014 - Lehtonen, Antti (2017)
Homoseksuaalisuus nousi vuoden 2014 alkupuolella urheilujournalismin keskiöön uimari Ari- Pekka Liukkosen kaapista tulemisen myötä. Suomalainen mieshuippu-urheilija kertoi homoseksuaalisesta suuntautumisestaan ensimmäistä kertaa ja teki sen vieläpä suorassa tv- lähetyksessä. Asiasta jatkouutisoitiin viikkoja varsinaisen tapahtuman jälkeen.