Kroppsbild och ätbeteende bland unga idrottande kvinnor - Linnaila, Charlotta (2017)
Linnaila, C. 2017. Kroppsbild och ätbeteende bland unga idrottande kvinnor. Institutionen för idrottsvetenskaper, Jyväskylä universitet, pro gradu -avhandling i idrottspedago-gik, 57 sidor, 2 bilagor.