Mapping the possibilities of contingency theory in organization research : qualitative and quantitative analysis of two small lobbying organizations - Koskenniemi, Janne (2017)
Tutkin Pro Gradu-työssäni kahta lobbausorganisaatiota. Suoritin materiaalinkeruun käyttämällä kyselylomaketta vuoden 2014 kevään ja syksyn aikana. Kuvailen materiaalin avulla millaisia organisaatiot ovat ja miten ne toimivat. Lisäksi tutkin materiaalin avulla niitä organisaatioiden ominaisuuksia, jotka vaikuttavat organisaatioiden differentiaatio- ja integraatio tekijöihin. Päätän tutkimukseni analyysiin tärkeimmistä differentiaatio- ja integraatiotekijöistä ja tutkin miten ne vaikuttavat organisaatioihin niiden kohdatessa muutoksia toimintaympäristöissään.