L'amour et la peur dans On ne badine pas avec l'amour d'Alfred de Musset - Rannikko, Krista (2017)
Tutkielman aiheena on rakkaus ja pelko ranskalaisessa 1800-luvun romanttisen aikakauden teatteriteok-sessa On ne badine pas avec l’amour (1834), jonka on kirjoittanut kirjailija-runoilija Alfred de Musset. Musset on palkittu (l’Academie Française, 1852) ranskalainen teatterikirjailija, jonka suhde tunnettuun kirjailijattareen George Sandiin on vaikuttanut hänen tuotantoonsa.