Valokuva-avusteinen 3D-mallinnus - Markkanen, Jukka (2017)
Kolmiulotteisten mallien käyttötarpeiden lisääntyessä on kehitelty erilaisia menetelmiä tuottaa niitä reaalimailman esineistä valokuvia apuna käyttäen. Tämän kandidaatintutkielman tarkoitus on kuvailla erilaisia menetelmiä aina manuaalisista täysin tietokoneavusteisiin.