Modern architecture for large web applications - Piispanen, Mark (2017)
Web sovellukset kasvavat nykyään nopeasti. On tärkeää valita vakaa arkkitehtuuri isolle sovellukselle, jotta sitä voi ylläpitää, suurentaa ja skaalata. Viime vuosina, on tullut suositummaksi sovellukset jotka käyttävät kompponentti kohtaisen lähestymisen ja yhdensuuntaisen data kulkun. Tämän tutkielman tarkoituksena on tutkia kyseisen arkkitehtuurin ja sen osia. Näytetään vielä mitkä ongelmat tutkittava arkkitehtuuri ratkaisee ja minkälaiset sovellukset saavat eniten hyötyä sen käyttämisestä.