"Vedenpinta kuin silkkiä ja etäällä se yhtyy taivaanrantaan" : puhdas runokuva ja intertekstuaalisuus Li Bain runoudessa - Nerg, Henri (2017)
Tutkin puhtaan runokuvan ja intertekstuaalisuuden ilmenemistä kiinalaisen Li Bain runoudessa. Määrittelen puhtaan runokuvan ja intertekstuaalisuuden käsitteet aiempaan tutkimukseen pohjaten ja selvitän, kuinka puhdas runokuva ja intertekstuaalisuus ilmenevät Lin runoudessa, kuinka ne vaikuttavat toisiinsa ja muokkaavat runojen tulkintaa.