Monialustaisten mobiilisovellusten kehittämistavat - Mäkinen, Erkko (2017)
Mobiililaitteiden käyttö on lisääntynyt huomattavasti lähivuosina, joten sovelluksia kehitetään yhä enemmän. Sovellusten kehittäminen kuhunkin ympäristöön natiivisti on kuitenkin kallista ja vaatii runsaasti aikaa, sillä sovellukset joudutaan luomaan alustoille erikseen. Monialustainen mobiilisovelluskehitys pyrkii tuomaan ratkaisun tähän ongelmaan mahdollistamalla sovelluksen toiminnan usealla alustalla yhden ohjelmakoodin pohjalta.