Automatisoitu GUI-testaus mobiiliapplikaatioissa - Kasanen, Mari (2017)
Mobiiliapplikaatioiden määrä on kasvanut viime vuosina paljon, joten niiden laadunvalvonta on tärkeää. Tässä tutkielmassa etsitään automatisoidusta GUI-testauksesta piirteitä, jotka auttaisivat mobiilitestausta kohtaamaan alan kasvavat vaatimukset. Lupaavimpia ratkaisuja tarjoavat testityökalut, jotka yhdistävät erilaisia testaustapoja tai toimivat useilla alustoilla.