Ositusmetodit reaaliaikaisessa renderöinnissä - Juutilainen, Harri (2017)
Tietokonegraﬁikka ja siihen liittyvät menetelmät ovat nopeasti kehittyvä tutkimuksen ala. Tämän tutkimuksen tavoitteena on pohtia eri ositusmenetelmien toimintaa reaaliaikaisessa käytössä sekä vertailla näitä menetelmiä. Nykyaikaiselle käytölle tehokkaimmaksi osoittautui kolmesta tutkitusta menetelmästä tuorein (Brainerd ym. 2016). Tulevassa tutkimuksessa laitteistointegraatioon keskittyminen voisi tuoda ositusmenetelmät nopeammin kuluttajien saataville.