Vastakarvaan kirjoittaminen feministisen fiktion kirjoittamisen menetelmänä - Pirinen, Miia (2017)
Tutkimukseni tavoitteena on pohtia, mitä feministisen fiktion kirjoittaminen voisi tarkoittaa. Kartoitan feministisen kirjallisuudentutkimuksen perinnettä muun muassa naiskirjallisuuden, naiskirjoittamisen, feministisen kirjoittamisen ja feministisen fiktion käsitteiden avulla. Pohdin myös spekulatiivisen fiktion mahdollisuuksia kuten feministisiä utopioita.