"Mussa on se aggressio" : asiakkaiden parisuhdeväkivallalle antamat selitykset ja terapeuttien vastaukset pariterapiaistunnoilla - Rantanen, Essi; Särkkä, Susanna (2017)
Tutkimuksemme tarkoituksena oli selvittää, millaisia selityksiä pariterapiaan parisuhdeväkivallan vuoksi hakeutuneet pariskunnat tarjosivat väkivallalle ja miten terapeutit näihin selityksiin vastasivat. Olimme myös kiinnostuneita siitä, miten vastuu väkivallasta jakautui asiakkaiden tarjoamissa selityksissä.