Vanhempien toiveita ja odotuksia päivähoidossa olevien 5-vuotiaiden lastensa päiväkotiliikuntaa kohtaan - Merikivi, Eeva (2017)
Merikivi, E. 2017. Vanhempien toiveita ja odotuksia päivähoidossa olevien 5-vuotiaiden lastensa päiväkotiliikuntaa kohtaan. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, liikuntapedagogiikan pro gradu -tutkielma, 81s., (2 liitettä).