Yliopisto-opintojen aikainen käsitteellinen muutos opiskelijoiden kuvaamana - Kinnunen, Helena; Lallukka, Elsa (2017)
Tutkimuksessa selvitettiin, millaisia käsitysten muutoksia yliopisto-opiskelijat kuvaavat tapahtuneen opintojensa aikana. Tutkimuksissa on tähän asti tarkasteltu yliopisto-opiskelijoiden käsitysten muutosta ulkopuolisen tutkijan arvioimana kohdistuen tiettyyn, etukäteen valittuun aiheeseen. Tässä tutkimuksessa yliopisto-opiskelijat kuvailivat käsitystensä muutosta vapaasti ilman tarkasti rajattua aihetta ja perustuen heidän omaan itsearviointiinsa.