Fyysisen aktiivisuuden yhteys toiminnanohjaukseen perimenopausaalisilla naisilla - Siivonen, Anna-Katriina (2017)
Siivonen, Anna-Katriina. 2017. Fyysisen aktiivisuuden yhteys toiminnanohjaukseen peri-menopausaalisilla naisilla. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, gerontolo-gian ja kansanterveyden pro gradu -tutkielma, 39s.