Ohjelmoinnin opiskelu verkossa - Peltonen, Samu (2017)
Ohjelmoinnin opiskeluun on enemmän tapoja kuin koskaan, sekä aloittelijoille että kokeneemmille harrastelijoille ja ammattilaisille. Syy tähän on verkossa tarjottavan opetusmateriaalin määrän kasvu. Tutkielmassa selvitetään miten ohjelmointia voi opiskella verkossa ja perehdytään tarkemmin varsinkin MOOCeihin sekä tutoriaaleihin. Tämän jälkeen tutkitaan mitä asioita verkko-opiskelussa voi ottaa huomioon muun muassa opiskelun laadun parantamiseksi.