"The English language and my world" : analysis of the new National core curriculum for upper secondary schools 2015 from EFL teaching perspective - Pyöriä, Joni (2017)
Tutkielmassa tarkastellaan syksyllä 2016 voimaan tulleen lukion opetussuunnitelman perusteiden(LOPS 2015) eroja verrattuna edelliseen lukion opetussuunnitelman perusteisiin (LOPS 2003). Erojen mahdollisia vaikutuksia englanti vieraana kielenä -opetukseen (EFL) pohditaan.