Kondensaation vaikutus hiilinanoputkidepositioon hydrofiilisellä piioksidipinnalla - Lukkarinen, Antti (2017)
Tutkielmassa käsittelen kondensaatiota ja sen muodostumista hydrofiilisellä piioksidipinnalla olevaan moniseinäisten nanoputkien depositioon. Kondensaation depositioon muodostamia aukkoja analysoimalla pyritään saamaan kuva siitä miten kondensaatio vaikuttaa depositioon ja miten nanoputket vaikuttavat kondensaatioon.