Kyberfyysiset järjestelmät tulevaisuuden sovellusalueilla - Rautala, Elias (2017)
Tässä kandidaatintutkielmassa tarkastellaan kyberfyysisiä järjestelmiä ja niiden tulevaisuuden sovellusalueita. Tutkielmassa esitellään kyberfyysiset järjestelmät, arkkitehtuuri sekä niiden hyödyntämiä verkkoteknologioita ja sovellusalueita.