Lapsettomuutta kokeneiden tupakointi, alkoholinkäyttö ja paino Terveys 2011 tutkimuksessa - Vilanti, Titta (2017)
TIIVISTELMÄ Vilanti, T. 2017. Lapsettomuutta kokeneiden tupakointi, alkoholinkäyttö ja paino Terveys 2011 tutkimuksessa. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, Terveyskasvatuksen pro gradu -tutkielma Osa I 28 s., 2 liitettä. Osa II 19s.