Akillesjänteen paksuutta määrittävät tekijät ja lihasarkkitehtuuri vaihdevuosi-ikäisillä naisilla - Laitinen, Emilia (2017)
Laitinen, E. 2017. Akillesjänteen paksuutta määrittävät tekijät ja lihasarkkitehtuuri vaihde-vuosi-ikäisillä naisilla. Liikuntabiologian laitos, Jyväskylän yliopisto, biomekaniikan pro gradu -tutkielma, 45 s.