Finnish upper secondary level students' experiences and preferences of user-generated media content in the EFL classroom - Suoranta, Piia (2017)
Kielten opiskelu on yhä multimodaalisempaa. Tutkimustieto tietyistä medioista ja välineistä luokkahuoneessa on kasvanut viimeisen vuosikymmenen aikana sekä kansainvälisesti, että Suomessa. Erityisesti opettajien näkemyksiä ja kokemuksia erilaisten internet materiaalien käytöstä osana opetusta on tutkittu, mutta tämän seurauksena oppilaiden näkökulma on jäänyt vähäiseksi.